Atgal

Spausdiniti

Šis puslapis atspausdintas iš www.islamas.lt

Allah stebuklai

ALLAH STEBUKLAI, PASIREIŠKIANTYS GAMTOJE

"Mes parodysime jiems savo enklus visuose emės kampeliuose, o taipogi ir jų pačių širdyse, kad jie galėtų aiškiai matyti ir suprasti, kad tai yra tiesa…" (Sura Fussilat, 41:53)

Pavelkite į Šv. Kaabos šventyklą. Ką jūs matote ir ką galvojate iūrėdami į šį paveikslėlį? Tikriausiai suprantate, jog tai - gyvi monės, mūsų broliai ir seserys, kurie meldiasi visagaliui Allah ir Jį garbina dieną bei naktį, todėl ši vieta niekados nebūna tuščia. Ar galite tai suvokti? Tai ne pustuštė banyčia, kuri prisipildo tik savaitgaliais ar didiųjų švenčių metu. Tai pats nuostabiausias stebuklas, kurį Allah dovanojo monėms – tikėjimas.

 

Pavelkite į šią vaigdę, vadinamą RAUDONOJI ŪKINĖ ROŽĖ. Ji buvo nufotografuota Hubble Space Teleskopo 1999-2000 ir yra 3,000 tūkst. šviesmečių nuo mūsų. Tačiau apie šią vaigdę Šv.Koranas rašė prieš 1400 metų. Ar-Rahman suroje rašoma:"Kuomet dangus buvo padalintas į dvi dalis, jis priminė raudoną roę, ar tepalą.” Šv.Koranas, 55 Sura, 37 Ajatas.

 

George’as Wehbi’s, krikščionis iš Libano, gyvenantis Dakare, mėgo vejoti. Jam vieną dieną grįus namo iš vejybos su dideliu laimikiu, tarp daugelio kitų uvų mona pastebėjo vieną gana keistą 50 cm. uvį, ant kurios buvo keletas arabiškų urašų. G. Wehbi’s nusinešė ir parodė uvį šeichui Al-Zein’ui, kuris labai lengvai perskaitė, kas buvo ant uvies parašyta. Ant uvies pilvo buvo parašyta “Dievo tarnas”, netoli galvos – “Muhammad”, ir “Jo pranašas” ant uodegos. Aišku yra viena, jog niekas negalėjo urašyti šių odių ant uvies, nes šie odiai – tai tam tikri pigmentacijos pakitimai uvies vynuose, ir tai dar yra vienas nuostabus Allah enklas monijai.

 

Šioje nuotraukoje matote mečetę Turkijoje, kuri išliko nesugriuvusi po didelio emės drebėjimo. Žemės drebėjimas įvyko 1999, Rugpjūčio 19 dieną, 60 mylių nuo Istanbulo esančiame Vakarų Turkijos miestelyje Golcuk.

 

Bitininkas rado šį korį, kuriame bitės buvo iš vaško išdėjusios arabišką odį ALLAH.

 

Debesys susiformavę tarsi arabiškas odis ALLAH.

 

Šis medis buvo rastas miške, netoli Sidnėjaus. Kaip galite matyti, medio kamienas yra ypatingai išsilenkęs ir labai primena besimeldiantį musulmoną RUKU pozicijoje. Atidiau pavelgę galite pamatyti rankas, padėtas ant kelių. įdomiausias faktas yra tas, kad šis “besimeldiantis mogus” yra atsisukęs tiesiai į Šv.Kaabah šventyklą Mekoje, o tai yra ta kryptis, į kurią melsdamiesi atsisuka visi musulmonai.